Ljerka kao u najboljim danima, vjerujemo da bi i danas mogla zaigrati

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Iako se o godinama, kad je riječ o ženama, baš i ne priča, Google ne prašta pa je sve lako vidljivo. Naša Ljerka izgleda kao da joj je 25, a ne, vjerujemo li Googleu 46 ili 47 za koji dan, kad će proslaviti rođendan.

Inače, Ljerka Vresk tajnica je rukometnog kluba Podravka Vegeta, jedna od ključnih osoba u radu s EHF-om te ujedno i tehnički menadžer seniorske ženske rukometne reprezentacije. Dojma smo da bi Ljerka, s obzirom da se gotovo i nije promijenila otkako je napustila sportski teren, bez problema mogla ponovno primiti loptu i kao nekad skočiti s kuta i zatresti mrežu.

Čini se da je ipak najvažnije kako se osjećaš, a ako si duhom uvijek mlad, onda se to i vidi. Ipak, treba dosta snage za unučad i igranje s njima pa je i to moguće razlog njenje dobre forme.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI