Ljerka ogorčena na susjeda: Bez imalo srama bacio je otpad u moj vrt

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Đurđevčanka Ljerka Gazibarić iz Ulice Matije Gupca ogorčena je na svog susjeda koji je na njezin vrt bacio biljni otpad. Susjed je, kaže Ljerka, čistio svoje dvorište i većinu biljnog otpada odvezao je u prikolici pa joj nije jasno zašto je ostatak bacio u njen vrt.

– Bez imalo srama bacio je biljni otpad u moj vrt. S tim susjedom nikad dosad nisam imala neugodnosti pa me ovaj njegov postupak posebno šokirao. Nepojmljivo je da ima onih koji misle da mogu bacati otpad na tuđe imanje i ja to neću dopustiti pa sam zato odlučila i javno progovoriti o tom problemu – kaže Ljerka Gazibarić.

Zbog zdravstvenih problema Ljerka ne može sama zbrinuti otpad koji je završio u njenom vrtu, a to, ističe ona, dobro zna i njezin susjed.

– Možda je mislio da neću šetati po vrtu i da neću vidjeti što je napravio. Vidjela sam da je čistio svoje dvorište i da je vozio otpad u prikolici. Nisam ni slutila da će dio tog biljnog otpada baciti na moj vrt. Da se ne poznajemo i da ne zna da moram moliti jednog dečka da mi kosi vrt, ne bi me tako pogodilo to što je učinio. Ovako je njegov postupak za svaku osudu i nije ljudski to što je učinio – zaključila je Ljerka Gazibarić.

Prozvani susjed ističe kako je očistio i raslinje sa same međe pa je taj biljni otpad ostavio na imanju susjede jer je većim dijelom bio na njenom posjedu.

– Taj biljni otpad vrlo će brzo istrunuti i nije mi jasno zašto susjeda od toga radi dramu. Samo sam htio da i međa ne predstavlja ruglo i da je i to područje očišćeno. Trebao sam pozvati komunalnog redara, no on sigurno zbog takvih stvari ne bi izašao na teren. Prije nekoliko godina, kad je susjeta rušila akaciju, jedno stablo završilo je na mom krovištu i nisam radio nikakvu dramu oko toga – kaže prozvani susjed.

FOTO Darko Imbriša

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Suzana Dimač nova predsjednica KUD-a Zrin

Dugogodišnja potpredsjednica KUD-a Zrin iz Legrada Suzana Dimač izabrana je za predsjednicu, dok je dosadašnji predsjednik Dragutin Matoš preuzeo ulogu potpredsjednika tog društva, odlučeno je

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI