Ljetna plesna radionica s Marinom Tomac Rojčević na Cerinama – upisi u tijeku!

Važnost međusobne podrške u današnja vremena izričito je važna. Osjećaj zajedništva koji se dobiva kroz zabavne plesne izazove nalazimo na svim platformama, od vodećih Instagrama i YouTubea pa sve do TikToka koji je u posljednjih godinu i pol dana popunio dane izolacije i karantene, ali i unio nešto optimizma tijekom razarajućih potresa. U to vrijeme nastali su viralni plesni izazovi „Jerusalema“,  „Oh Na Na Na“, „Iko Iko“, Aki Aki Yay“ i mnogi drugi koje su bili odlično prihvaćeni tijekom početka pandemije. Danas ih plešu svi, od zdravstvenog osoblja, vatrogasaca, HGSS-ovaca, preko korporacijskih zaposlenika do bankara!

Zato, neka ih zaplešu i vaši mališani kao bi dane ljeta učinili još veselijima i radosnijima!

Kulturni fenomeni posljednjih su godina dobili još jednu zvijezdu, a u pitanju su plesni izazovi koji su pokorili društvene mreže i svijet. Uz sve nedaće i brige kojima smo okruženi, ples je najbolji ispušni ventil. Potiče aktivnost tijela, poboljšava nam koncentraciju i pamćenje te je ujedno i korisna mentalna vježba. Stoga ne čudi sve veća popularnost plesnih izazova koji unose dozu optimizma, veselja i kreativnosti na iznimno simpatičan način u našu svakodnevicu.

Program će se odvijati u razdoblju od 19. do 23. srpnja, za djecu predškolske dobi u terminu od 16:30 do 17:30 sati, dok će se za djecu školske dobi odvijati u terminu od 18:00 do 19:00 sati.

Plesnu radionicu će voditi višestruka državna prvakinja u latino-američkim i standardnim plesovima, diplomirana kineziologinja i verificirana učiteljica sportskog i rekreativnog plesa, Marina Tomac-Rojčević.

Informacije i rezervacije: 048/240-570 ili recepcija.cerine@komunalac-kc.hr

Vidimo se na Bazenima Cerine!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI