Ljeto u Ludensu: Dijelimo ulaznice za predstavu “I drvo je bilo sretno!”

Podravski list i portal podravski.hr dijele dvije ulaznice za predstavu “I drvo je bilo sretno” Teatra Exit u sklopu “Ljeta u Ludensu”. Predstava je najavljena za srijedu 30. lipnja u 21 sat u atriju Doma mladih Koprivnica.

Ulaznice se podižu u uredu Ludens teatra do 30. lipnja ili na blagajni na dan predstave. Sve što morate jest lajkati našu objavu na facebook stranici, upisati u komentar koga biste poveli i to podijeliti na svom facebook zidu.

Predstavu izvode Davorka Horvat, Goran Jurković, Ivan Kovačić, Ivan Pavić i Damir Horvat (Teatar EXIT).

Kakvo je to drvo, pitate se? Nije ono ni po čemu neobično, ne razlikuje se od svoje drvovske braće i sestara. I ono pupa, njiše granama, sagiba se pred vjetrom i kišom, govori, pjeva, svira, a ponekad od veselja zatreperi rubovima listova ili mu se kora namreška pod teretom zabrinutih misli. Jer Drvo voli voljeti. Ukratko, želi baš sve kao i ostalo drveće. Pa tako i da bude voljeno. A kakav je taj dječak? O njemu ne znamo mnogo. Kažu da je i malen i velik… Željeli biste znati više? Onda je vrijeme da se krene na rub parka, s ovim brzojavom u ruci. Treba samo puhnuti prašinu i lišće s panja što tamo stoji. I čeka.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI