LJUBAVNI JADI Djed Vjekoslav Golub (90) konačno našao pravu ženu, ali je netragom zbrisao od nje

Gospodina Vjekoslava žene iz cijele Hrvatske danima su opsjedale bračnim ponudama, tako da više niti sam nije znao koju će odabrati


Autor: podravski.hr — 10.11.2017. / 17:53 Aktualno

Vjekoslav Golub - konačno našao pravu, a onda...

Vjekoslav Golub (90), koji je nedavno napravio pravu pomamu javno kazavši da se želi oženiti da budućoj supruzi ostane mirovina nakon njegove smrti, netragom je nestao samo nekoliko dana nakon što je odabrao suprugu.
Priču o ženiku Vjekoslavu prvi je objavio Podravski, a možete ga pročitati na OVOME LINKU.
Gospodina Vjekoslava žene iz cijele Hrvatske danima su opsjedale bračnim ponudama, tako da više niti sam nije znao koju će odabrati, a i njega je iznenadio ogroman interes nježnijeg spola. Ipak, kako nam kaže njegov bivši udomitelj Gojko Đurđević, deda Vjekoslav je odabrao ozbiljnu ženu kojom se namjeravao oženiti.
– Dolazile su žene tu k nama da se upoznaju s Vjekoslavom, a on je odabrao jednu iz Koprivničkog Ivanca. Vjekoslav je od mene otišao 5. listopada, preselio se k njoj, no već nakon par dana preko telefona mi se požalio da ga žena ‘žica’ nekoliko tisuća eura zbog dugova te da nije zadovoljan takvom situacijom. Rekao sam mu da se može vratiti k meni i na tome je ostalo – rekao nam je gospodin Đurđević.
Kako kaže, nakon tjedan dana zvala ga je ta gospođa iz Koprivničkog Ivanca.
– Veli meni gospođa, Vjekoslav je otišao od nje. Nije znala kamo je i kako otišao, već samo da se nalazi u domu u Križevcima. Nisu se oženili jer nisu uspjeli riješiti sve potrebne papire i on je otišao. Eto, to je sve što danas znam od dedi Vjekoslavu jer sam ga više puta pokušao zvati na mobitel, no mislim da je promijenio broj jer onaj kojeg ja imam uopće ne zvoni – zaključio je gospodin Đurđević.
I mi smo u više navrata pokušali kontaktirati gospodina Vjekoslava, no bez uspjeha. Također, okrenuli smo brojeve svih domova za starije na području Križevaca i okolice, no niti u jednom nisu čuli za Vjekoslava Goluba. Čovjek je netragom nestao.
Gdje se deda Vjekoslav preselio nakon propalog bračnog dogovora te je li možda našao novu životnu partnericu, nismo uspjeli saznati. Tko zna, možda se po tko zna koji put razočarao u ljubav. (sm)
FOTO: GORAN OBRAN