Ljubavni trokut: ‘Zaplela sam se u aferu sa svojom svekrvom. Bojim se da će muž saznati.’

Svekrve su obično one koje rade problem izabranicama njihovih sinova no u ovom slučaju situacija je nešto bizarnija.

Mlada mama obratila se kolumnistici i terapeutkinji Deidre Sanders s nevjerojatnim priznanjem – ima aferu sa svojom svekrvom, majkom njena muža.

“Moj suprug i ja prošle smo se godine preselili k njegovim roditeljima kako bi bili svi zajedno u karanteni i kako bi nam oni pomagali oko djece”, započela je priču anonimna žena te dodala kako većina ljudi ima problema sa svekrvama i žali se na njih no kako se ona sa svojom oduvijek dobro slagala.

“Ima odličan smisao za humor, draga je i odlično izgleda s obzirom da ima 53 godine. Mog supruga rodila je jako rano. On sada ima 35, a ja 40 godina”, pojasnila je situaciju.

Rekla je kako su se njezin svekar i svekrva rastali malo prije Božića, ali da im je odnos već godinama klimav.

“Jedne večeri predložila mi je da popijemo čašu vina i gledamo film. Djeca su već spavala, a moj suprug je radio. Primijetila sam da je bila sređena. Izgledala je prekrasno. Te večeri mi se otvorila i počela plakati. Priznala mi je da je lezbijka i da je to razlog zašto je njezin brak završio”, priča žena te dodaje kako ju je tješila i tada ju je svekrva poljubila.

Tako je započela njihova afera.

“Osjećala sam se neobično, ali jako lijepo pa sam joj uzvratila poljubac. Povela me do svoje spavaće sobe, a ja se nisam bunila. Nikad prije nisam imala spolni odnos sa ženom, ali bio je nevjerojatan i tako intenzivan. Od tada to radimo kada god možemo. Čim moj muž napusti sobu, poljubimo se, a ponekad joj se ušuljam u krevet dok on spava”, otkrila je.

Nije sigurna koga treba odabrati

Jedne noći zaspala sam u njezinu naručju. Jedini razlog zašto nas nisu uhvatili bio je taj što je moj suprug u to vrijeme također spavao”, rekla je čitateljica te priznala kako njezini osjećaji prema svekrvi sada rastu i ona se pita kako da odabere s kime želi biti.

“Znate da će vaš muž saznati prije ili kasnije i da će to uništiti ne samo vaš odnos s njime, već i njegov odnos s majkom i cijelom vašom obitelji. Bit će shrvan što su ga dvije osobe koje voli i u koje ima najviše povjerenja iznevjerile”, odgovorila joj je Deidre.

“Njegova se majka možda obratila vama radi utjehe, ali ohrabrite je da pronađe podršku negdje drugdje. Zar doista mislite da vaša veza ima budućnost? Ako ne, možda je najbolje prestati s time odmah”, savjetuje kolumnistica, inače, seksualna i psihoteraputkinja.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI