Mladi radnik (25) vatru u peći neoprezno polio benzinom, s teškim je opeklinama hitno prebačen u zagrebačku Kliniku

Kako neslužbeno doznajemo, vatra mu je zahvatila odjeću, tijelo i kosu, a zbog težine opeklina hitno je iz bjelovarske Opće bolnice tijekom jučerašnjeg dana prebačen u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu


Autor: podravski.hr — 02.10.2018. / 9:01 Crna kronika

Ilustracija / Benzin je naglo eksplozivno planuo i zahvatio nesretnog mladića

Mladić (25) teško je opečen dok je jučer ujutro benzinom pokušavao potpaliti vatru u peći na kruta goriva u poduzeću u Kuštanima, naselju u općini Sveti Ivan Žabno kod Križevaca.
Kako neslužbeno doznajemo, vatra mu je zahvatila odjeću, tijelo i kosu, a zbog težine opeklina hitno je iz bjelovarske Opće bolnice tijekom jučerašnjeg dana prebačen u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu.
Nesretni radnik kuštanske tvrtke oko 7.30 ujutro nije mogao rasplamsati vatru u peći, pa je donio kanister s benzinom i polio po drvima. Benzin je odjednom jako planuo i zahvatio mu odjeću. U pomoć su mu priskočili drugi radnici, a brzo je pozvana i hitna pomoć.
Koprivnička Policijska uprava jutros je napomenula kako je obavljen očevid na mjestu nesreće, a o svemu će dostaviti poseban izvještaj Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru (rm)
FOTO: ILUSTRACIJA