LOPOVI U AKCIJI Dok su dečki bili na parketu, nepozvan je gost ušao u svlačionicu i sve im uzeo

Drznik je ušetao u svlačionicu i otišao s pozamašnim plijenom: pronašao je vrijedan mobitel i više tisuća kuna


Autor: podravski.hr — 03.06.2018. / 8:57 Crna kronika

Ilustracija / Policija je otkrila razbojnike

Provalnici i lopovi operirali su jučer diljem Podravine i Prigorja te krali sve do čega su došli – od alkohola do mobitela i novca.
Kako je jutros priopćila koprivnička Policijska uprava, najveći plijen ‘maznuo’ je nepoznati lopov koji je jučer prijepodne neopažen ušao u svlačionicu đurđevačke sportske dvorane u Ulici Ivana Kranjčeva. Tamo su tekmu imali mladi rukometaši koji su nastupali na prvenstvu Hrvatske do 14 godina.
Drznik je, uglavnom, ušetao u svlačionicu i otišao s pozamašnim plijenom: pronašao je vrijedan mobitel i više tisuća kuna. Kako doznajemo, policija intenzivno traga za nepoznatim počiniteljem te pregledava snimke svih nadzornih kamera u blizini.
U Križevcima pak jučer prijepodne u trgovini u Ulici Tadije Smičiklasa nepoznati počinitelj djevojci je ‘maznuo’ mobitel. Između 11 i 16 sati u Apatovcu kod Križevaca “nepoznati počinitelj je provalio u parkirani teretni automobil iz kojega je otuđio više stotina kuna”.
Policija je jutros priopćila i kako je ovih dana u Botinovečkom jarku u Kunovec Bregu kod Koprivnice “nepoznati počinitelj provalio u vikend objekt, iz kojeg je otuđio alkoholno piće, oštetivši vlasnika za više stotina kuna”. (rm)
FOTO: ILUSTRACIJA