Lovci iz Prugovca u nadogradnju Lovačkog doma uložili 120.000 kuna

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Lovačka udruga Vepar iz Prugovca, naselja na području Općine Kloštar Podravski, dodatno je uredila Lovački dom. Nova investicija bila je izgradnja sanitarnog čvora i prostora za guljenje divljači čime je Dom dobio sve potrebne sadržaje, a nadograđeni dio svečano je otvorio Đuro Dečak, predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza. Svečanost su pjesmom i uveličale članice glazbenog sastava Gorbonuk, dok je novi prostor blagoslovio fra Ivan Široki, župnik u Kloštru Podravskom.

-U sanitarni čvor i prostor za guljenje uložili smo 120.000 kuna od čega smo 30.000 dobili od općine Kloštar Podravski i 10.0000 od Hrvatskog lovačkog saveza, dok je preostalih 80.000 osigurala Udruga od vlastitih sredstava – kaže Berislav Đođ, predsjednik Lovačke udruge Vepar.

Ova investicija, dodaje Đođ, čija je izgradnja počela prije godinu i pol još jedna je potvrda da Udruga nastoji stalno obogati sadržaje za lovce. U ovoj godini plan je urediti pročelje nadograđenog dijela Doma.

-I za tu investiciju očekujemo financijsku podršku Općine i Saveza koji nas redovito prate u svim projektima na čemu smo im zahvalni – ističe Berislav Đođ.

Službeno otvorenje novih sadržaja Udruga je obilježila i lovom u kojem su sudjelovali i članovi prijateljske udruge iz Slavonskog Kobaša.

-Već tri godine s prijateljima iz Slavonije njegujemo prijateljske odnose, a i oni su pohvalili trud koji ulažemo u opremanje Lovačkog doma. Moramo pohvaliti i sve naše članove koji se rado odazivaju na sve radne akcije u sklopu kojih uređujemo i lovište kako bi imali što bolje uvjete za lov – zaključio je Berislav Đođ.

Foto: Darko Imbriša

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Uskrs naš ribički

Bilo je jemput tak zima za Uskrs kaj su nam se jajca smrzla dok smo bili na Peskani. Se sečaš onog Velikog petka dok je

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI