Lovna koloniija: Umjetnici radove poklonili Hrvatskom lovačkom savezu

Lovačka udruga Lovac Molve u suradnji s Molvarskim likovnim krugom, a pod pokroviteljstvom Hrvatskog lovačkog saveza, organizirala je u Podgariću tradicionalnu likovnu koloniju. Uz umjetnike iz naše županije, u radu kolonije sudjelovali su i umjetnici iz Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije, a gost je bio i Đuro Dečak, predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza s potpredsjednicima i tajnikom.

Sve nastale radove umjetnici su poklonili Hrvatskom lovačkom savezu. U radu kolonije sudjelovali su: Snježana Božić, Marina Dvorski, Martin i Stjepan Đukin, Stjepan Fosić, Josip Gregurić, Katica Hontić, Mirko Horvat, Vladimir i Zvonimir Ištvan, Stjepan Ivanec, Đuro Jaković, Draženka Kolar, Zlatko Kolarek, Petar Lončar, Mirko Markešić, Vesna Martinjak, Branko Matina, Franjo Mihočka, Dražen Milenković, Petar Petrović, Stjepan Pongrac, Ivan Rođak, Marta Rušak, Marija Stipan, Zdravko Šabarić, Marijan Štimac, Josip Tot, Josip Žagar i Drago Žufika.

– I ove godine umjetnici su se odazvali u velikom broju, a iduća likovna kolonija bit će održana u mjestu koje izaberu sami umjetnici. Dio radova iz prijašnjih kolonija izložen je i u vili u Podgariću gdje je bilo ovo druženje, kao i u prostorijama Hrvatskog lovačkog saveza – kaže Nevenko Jakopović, predsjednik Lovačke udruge Lovac.

FOTO Martina Hirjanić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI