LUDA MARTINJSKA NOĆ Pijani vozači bježali su policijskoj patroli i slijetali s ceste, a bilo je i ozlijeđenih

Jedan je vozač bježao nakon što je na parkiralištu udario u automobil, a drugi nije stao na policijski zahtjev


Autor: podravski.hr — 11.11.2018. / 8:32 Crna kronika

Ilustracija/Trojica pijanih vozača skrivili su nesreće u martinjskoj noći

Policija je u martinjskoj noći imala puno posla zbog vozača koji su, bez obzira na sva upozorenja, sjeli za volan nakon što su popili koju čašicu.
Počelo je jučer oko 18.30 sati u Škrinjarima kod Križevaca kad je automobil sletio s ceste i završio u jarku, a tom su prilikom vozač i suvozač lakše ozlijeđeni. Vozaču je izmjereno 1,73 promila alkohola u krvi.
Potom je u deset minuta nakon ponoći u nedalekim Kuštanima 60-godišnji vozač Opela bjelovarskih registarskih oznaka manevrirao na parkiralištu tamošnjeg ugostiteljskog objekta i pritom je, vozeći unatrag, udario u parkirani automobil. Potom je pobjegao. No, policija ga je vrlo brzo pronašla i izmjerila mu 1,46 promila. Vozač je priveden na trežnjenje te će biti prekršajno prijavljen.
Ništa dobro ne piše se ni 18-godišnjaku koji je jutros oko dva sata bježao od policije koja ga je htjela zaustaviti u Rasinji kod Koprivnice. Umjesto da stane na policijski zahtjev, momak je udario po gasu VW Pola, ali nije daleko dospio – udario je u betonsku ogradu mosta. Nakon što mu je izmjereno 1,16 promila alkohola u krvi, 18-godišnjak, koji je usto bio i bez vozačke dozvole, priveden je na trežnjenje u postaju. (hš)
FOTO: ARHIVA