Ludbreg dobiva multifunkcionalnu dvoranu s 250 sjedećih mjesta

Krenuo je dugoočekivani projekt obnove zgrade Centra za kulturu i informiranje. Tako je prošli tjedan potpisan ugovor s izvođačem radova na obnovi kinodvorane.

Na natječaj su se javila četiri izvođača, a najbolju ponudu imala je ludbreška tvrtka Oprema – pit d.o.o. Ugovor su potpisali ravnatelj Centra za kulturu i informiranje ‘D. Novak’ Branko Dijanošić i direktor Opreme-pit d.o.o. Alen Sabol.

Prva faza obnove, koja uključuje građevinske i obrtničke radove procijenjena je na 1,2 milijuna kuna, a radovi kreću ovog mjeseca.

– U drugoj fazi obnove očekuje nas namještanje kinodvorane te instaliranje audio i vizualne opreme za koju je javna nabava u tijeku. Cjelokupna obnova trebala bi biti gotova do travnja. Nova dvorana imat će 250 sjedećih mjesta, bit će to vrlo moderno uređena, a budući da će biti multifunkcionalna, u njoj će se moći održavati razni kulturno-umjetnički programi, koncerti, kinoprojekcije, konferencije, seminari, tribine, predavanja i ostali slični sadržaji.

Vjerujemo kako će to biti prostor koji će okupljati brojne ludbreške generacije – ističe ravnatelj Centra Branko Dijanošić.

Foto: Dražen Vađunec

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI