Ludbreg dobiva multifunkcionalnu dvoranu s 250 sjedećih mjesta

Krenuo je dugoočekivani projekt obnove zgrade Centra za kulturu i informiranje. Tako je prošli tjedan potpisan ugovor s izvođačem radova na obnovi kinodvorane.

Na natječaj su se javila četiri izvođača, a najbolju ponudu imala je ludbreška tvrtka Oprema – pit d.o.o. Ugovor su potpisali ravnatelj Centra za kulturu i informiranje ‘D. Novak’ Branko Dijanošić i direktor Opreme-pit d.o.o. Alen Sabol.

Prva faza obnove, koja uključuje građevinske i obrtničke radove procijenjena je na 1,2 milijuna kuna, a radovi kreću ovog mjeseca.

– U drugoj fazi obnove očekuje nas namještanje kinodvorane te instaliranje audio i vizualne opreme za koju je javna nabava u tijeku. Cjelokupna obnova trebala bi biti gotova do travnja. Nova dvorana imat će 250 sjedećih mjesta, bit će to vrlo moderno uređena, a budući da će biti multifunkcionalna, u njoj će se moći održavati razni kulturno-umjetnički programi, koncerti, kinoprojekcije, konferencije, seminari, tribine, predavanja i ostali slični sadržaji.

Vjerujemo kako će to biti prostor koji će okupljati brojne ludbreške generacije – ističe ravnatelj Centra Branko Dijanošić.

Foto: Dražen Vađunec

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI