Ludbreg dobiva tri nove ulice, jedna će se zvati Ulica žrtava fašizma

Podravski list profile

Ludbreg će ovih dana dobiti tri nove ulice.

Nova ulica uspostavljena je oko trgovačkog centra u Ulici Viktora Fizira. Počet će od križanja s Fizirovom ulicom, okružit će trgovački centar te će prolaziti pokraj zemljišta na kojem se planira gradnja novih stambenih zgrada. Samim time ovime će se uspostaviti i novi gradski kvart. Ona će nositi naziv Ulica žrtava fašizma.

Isto tako, ulica će se uspostaviti i u kvartu pokraj bivšeg autobusnog kolodvora. Ići će od ulice Miroslava Krleže pokraj stambenih zgrada preko puta autobusnog kolodvora, a nosit će ime ludbreškog akademika Josipa Tišljera.

Treća ulica u nastajanju je prometnica koja s južne strane graniči sa željezničkom prugom, s istočne strane rijekom Bednjom i sa sjeverne strane državnom cestom D2 i zvat će se Ulica 5. studenoga, a na taj dan obilježava se Svjetski dan romskog jezika.

FOTO: Grad Ludbreg

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI