Ludbreg dobiva tri nove ulice, jedna će se zvati Ulica žrtava fašizma

Podravski list profile

Ludbreg će ovih dana dobiti tri nove ulice.

Nova ulica uspostavljena je oko trgovačkog centra u Ulici Viktora Fizira. Počet će od križanja s Fizirovom ulicom, okružit će trgovački centar te će prolaziti pokraj zemljišta na kojem se planira gradnja novih stambenih zgrada. Samim time ovime će se uspostaviti i novi gradski kvart. Ona će nositi naziv Ulica žrtava fašizma.

Isto tako, ulica će se uspostaviti i u kvartu pokraj bivšeg autobusnog kolodvora. Ići će od ulice Miroslava Krleže pokraj stambenih zgrada preko puta autobusnog kolodvora, a nosit će ime ludbreškog akademika Josipa Tišljera.

Treća ulica u nastajanju je prometnica koja s južne strane graniči sa željezničkom prugom, s istočne strane rijekom Bednjom i sa sjeverne strane državnom cestom D2 i zvat će se Ulica 5. studenoga, a na taj dan obilježava se Svjetski dan romskog jezika.

FOTO: Grad Ludbreg

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Asfaltirali cestu Šemovci – Hampovica

Djelatnici bjelovarskih Cesta asfaltirali su dionicu državne ceste između Šemovaca i Hampovice, naselja na području općine Virje. Zbog gustog kamionskog prometa ta dionica bila je

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti