Ludbreg nastavlja s uspješnim projektom i dobiva gotovo dva milijuna kuna

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Grad Ludbreg dobio je zeleno svjetlo Ministarstva za dodjelu bespovratnih sredstava u iznosu od 1.815.150,00kn za drugu fazu projekta ‘Zaželi’ što je program zapošljavanja žena. Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike uputilo je Gradu Ludbregu Odluku o financiranju spomenutog projekta u okviru otvorenog trajnog Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava.

Projekt ‘Zaželi’ zapravo zapošljava žene iz projektom definiranih ciljanih skupina, ponajviše nezaposlene žene starije od 50 godina na radnom mjestu gerontodomaćica koje skrbe o starijim, bolesnim i nemoćnim osobama.

Partneri Grada Ludbrega na ovom projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje, Centar za socijalnu skrb, Općina Martijanec, Općina Sveti Đurđ, Općina Mali Bukovec i Općina Veliki Bukovec, a službeni naziv projekta je  ‘Zaželi Ludbreg’. Prihvatljivi troškovi iznose 1.815.150,00kn i bit će financirani u 100 postotnom iznosu.

FOTO: Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI