Ludbreg provodi upitnik o interesu za najam stanova

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Grad Ludbreg provodi anketni upitnik o interesu za najam stanova koji će biti izgrađeni u gradu putem programa društveno poticane stanogradnje.

Anketni upitnik objavljen je na mrežnoj stranici Grada Ludbrega, a rok za ispunjavanje je 7. rujna.

Pravo na podnošenje zahtjeva za najam stanova imaju državljani Republike Hrvatske koji sukladno Zakonu o najmu stanova imaju status zaštićenih najmoprimaca odnosno zaštićenih podstanara u stanovima koji nisu u vlasništvu jedinice lokalne samouprave, jedinice područne (regionalne) samouprave ili Republike Hrvatske pod uvjetom da se najmodavcu obvežu otkazati ugovor o najmu stana i predati mu stan po useljenju u novoiznajmljeni stan.

Također, zahtjev mogu podnijeti i oni koji nemaju u vlasništvu odgovarajuću nekretninu namijenjenu stanovanju na području gdje se nalazi nekretnina koja se daje u najam te oni kojima iznos predviđene najamnine predstavlja maksimalno 30 posto ukupnog mjesečnog prihoda svih članova obiteljskog domaćinstva.

Ispunjeni upitnik treba poslati na e- mail adresu darko.rak@ludbreg.hr, a za više informacija dostupan je telefonski broj 042/420-214.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI