Ludbrežani bi od danas trebali moći putovati među općinama, policija kaže NE!

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

“Obavještavamo građane da su jedinice lokalne samouprave na području Varaždinske županije, zaključile Sporazum o zajedničkom obavljanju poslova civilne zaštite od 9. travnja 2020. godine, o čemu su obavijestili javnost”, navodi varaždinska policija pritom misleći i na Ludbreg i okolne četiri općine Martijanec, Sveti Đurđ te Mali i Veliki Bukovec.

“Shodno Odluci o dopuni Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj od 8. travnja 2020. godine, jedinice lokalne samouprave dužne su zatražiti od Nacionalnog stožera civilne zaštite, suglasnost za Sporazum o zajedničkom obavljanju poslova civilne zaštite.”, priopćila je policija.

Navode kako od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite nije dobivena suglasnost za spomenuti Sporazum, isti je još uvijek van snage te policijski službenici Policijske uprave varaždinske postupaju kao i do sada.

“Građani i nadalje moraju posjedovati valjane propusnice za kretanje temeljem Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj.”

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI