Ludbrežani otvorili ribolovnu sezonu šaranskim kupom za Dan grada

Proteklog je vikenda u Ludbregu na jezeru na Otoku mladosti održan prvi ovogodišnji pojedinačni šaranski kup. Cijeli Kup grada Ludbrega trajao je čak tri dana, od petka do nedjelje, a njemu je sudjelovalo 12 natjecatelja. Osim domaćih ribolovaca iz Ludbrega i okolice, bilo je i natjecatelja iz Slavonije i Zagorja.

– Cijeli kup prošao je prema planu lovilo se od petka u 10 ujutro do nedjelje u 12. Bilo je ludo vrijeme, od kiše, vjetra, sunca do snijega u ova tri dana. Bila je i neizvjesna borba, poredak se stalno izmjenjivao, a na kraju je pobijedio Željko Botak – rekao nam je jedan od organizatora Domagoj Brinc.

Ludbrežani su otvorili ribolovnu sezonu

Pobjednik kupa je na kraju spomenuti Željko Botak iz Slokovca, a svakako treba reći da je upravo Botak branio prošlogodišnju titulu. Na ovom šaranskom kup-natjecanju ulovio je pet najvećih riba i na kraju pobijedio s 46, 675 kilograma. Drugo mjesto osvojio je Grgec sa 40,100 kilograma, a slijedi Rab s 38,175 kilograma, Dremeš s 32,157 kilograma i Gradinski s 31, 850 kilograma. Kao šesti završio je Horžič sa 25,450 kilograma, dok je sedmo mjesto zauzeo Brinc s 22, 650 kilograma. Treba svakako spomenuti i ulov zlatnog KOI šarana od otprilike 7 i pol kilograma kojeg je ulovio natjecatelj Zoran Bahun, a koji je u konačnom poretku završio osmi s 13,300 kilograma. Iza njega su još Delić sa 7,400 kilograma i Skupnjak s 4,175 kilograma, dok Pokos i Novak nisu imali ulova.

FOTO DRAŽEN VAĐUNEC

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI