Lukomu isporučeno vozilo vrijedno 1,6 milijuna kuna

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ludbreško komunalno poduzeće Lukom primilo je novo specijalno vozilo za odvoz i kompaktiranje komunalnog otpada vrijedno 1.643.962,00 kuna. Vozilo je nabavljeno od međimurske tvrtke Tehnix čija je ponuda izabrana putem javnog natječaja kao ekonomski najpovoljnija.

Ovo specijalno komunalno vozilo za odvoz i kompaktiranje komunalnog otpada ima jednu komoru i kran te je prvo takve generacije u Republici Hrvatskoj nastalo razvojem i proizvodnjom u kompaniji Tehnix.

Ovo specijalno komunalno vozilo za odvoz i kompaktiranje komunalnog otpada

– Vozilo je nabavljeno od hrvatskog proizvođača u našem susjednom Međimurju, što nam je važno jer su dostupni u slučaju bilo kakvih potreba. Uz to, ista tvrtka preuzela je i starije vozilo. Što se tiče novoga, ukazala se potreba za kamionom od 16 kubika s nadogradnjom kako bismo mogli prazniti polupodzemne spremnike koje imamo na šest lokacija te podzemne kontejnere koji su smješteni na dvije lokacije. Vozilo je kupljeno putem financijskog leasinga te će se plaćanje odvijati kroz 60 anuiteta – rekla je za gradske stranice Spomenka Škafec, direktorica Lukoma.

Foto (Grad Ludbreg)

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI