Ma, nemoguće! Nećete vjerovati što je ova djevojka vidjela u odrazu svog zrcala

Što biste vi učinili da u odrazu u zrcalu vidite nešto čega nema? Upravo to se desilo jednoj mladoj dami koja je u odrazu u zrcalu svoje spavaće sobe vidjela nešto prilično neobično.

Djevojka je bila toliko iznenađena da je cijelu situaciju odlučila snimiti, a video je stavila na TikTok kako bi ljude pitala što oni o svemu misle.

Video je nazvala ‘Greška’ i pitala: “Što vi mislite da je ovo?”

U videu objašnjava kako je ležala na krevetu i bavila se svojim poslovima kada je slučajno uočila da njezin difuzor pušta par – ali u odrazu u zrcalu. Iz stvarnog difuzora u njenoj sobi para se nije vidjela.

Prvo je pomislila da se radi o svjetlu koje pada pod određenim kutom, ali kada je prišla bliže paru i dalje nije vidjela.

“O.K., zaista mi nije jasno što se tu događa. prvo sam mislila da se radi o svjetlu, ali kada sam prišla bliže iz mog difuzora ne izlazi ništa, ali u odrazu se jasno vidi para”, rekla je u videu.

Video je postao viralan i skupio preko dva milijuna pregleda, a teorije su bile brojne.

“U međuvremenu, druga ti s druge strane zrcala snima svoj difuzor iz kojeg ide para, a u njenom odrazu se ništa ne vidi”, glasio je jedan.

“Ne možete me uvjeriti da zrcala nisu portali u drugi svijet”, napisao je drugi korisnik dok je treći rekao kako su se oni koji tvore simulaciju naših života malo ulijenili pa su se zeznuli.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI