MALA MODNA AKADEMIJA Amateri dizajneri i atraktivni modeli oduševili modnom revijom u Domu mladih

Modna pista, kreacije i zgodne manekenke u čijoj ulozi su se našle poznate Koprivničanke, ali i djevojke i djevojčice željne modne karijere, izazvali su oduševljenje i ovacije publike


Autor: podravski.hr — 10.06.2013. / 9:54 Stil

KOPRIVNICA – Pravu poslasticu za ljubitelje mode u Domu mladih organizirali su članovi Koprivničkog kruga pod nazivom ‘Ja te vidim’. Modna pista, kreacije i zgodne manekenke u čijoj ulozi su se našle poznate Koprivničanke, ali i djevojke i djevojčice željne modne karijere, izazvali su oduševljenje i ovacije publike.
Za kreacije Male modne akademije zaslužne su polaznice i dizajnerice Katarina Šimunić, Lucija Petrović, Dunja Opsenica, Monika Bogčev, Ivana Lakuš, a među njima su najuspješnijom voditeljice proglasile Lorenu Jakupiček. Fascinantne kreacije pokazali su publici i dizajnerica Iva Zrinjski, Socijalna zadruga Humana Nova i Vlasta Puklavec.
Modni show začinile su mlade plesačice Katarina Pranjić i Ivana Rumenović te pjevačice Nika Gazdek i Vanessa Ivanković, a koncept je zaokružen izložbom koja tematizira modno stvaralaštvo. Katarina Pranjić izložila je slike, Kristina Ugrinec fotografije, a Ivan Gundić razne umjetničke instalacije.
Izvještavaju: EMA GREGUREK I DUBRAVKO VUTUC