Mali Prugovčani upoznavali svoje selo

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Učenici drugog i trećeg razreda Područne škole u Prugovcu, naselju na području Općine Kloštar Podravski, odradili su terensku nastavu na temu upoznavanja svog sela i sigurnosti u prometu. Školarci su kroz šetnju upoznali sve najvažnije karakteristike svog sela, a utvrdili su i gradivo o sigurno sudjelovanju u prometu.

-Kroz terensku nastavu učenici puno lakše savladavaju gradivo i vrlo brzo su zapamtili sve što trebaju znati o našem selu – kaže učiteljica Vesna Ban.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sportsko natjecanje za djecu i roditelje

U sklopu Dječjeg tjedna održano je sportsko natjecanje „Najbolji tim u gradu“ u organizaciji Grada Križevaca, Zajednice športskih udruga Križevci i Društva športske rekreacije Križevci.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI