Mali Sesvečani uredili školski vrt i voćnjak

Podravski list profile

Učenici četvrtog razreda Područne škole Podravske Sesvete od Općine su dobili zemljište za uređenje školskog vrta i voćnjaka. Uz pomoć umirovljenog učitelja Marijana Panića u voćnjaku su posadili kruške, trešnje i jabuke, dok su vrt iskoristili za sadnju salate, luka, mrkve, špinata, graška, rikole i peršina. Na posebnu gredicu posadili su jagode. Od Općine su školarci dobili i povrtlarski alat vrijedan 1300 kuna pa imaju sve što im je potrebno za uređenje njihovog plodonosnog kutka.

-Radom u vrtu učenici upoznaju vrijednost i važnost proizvodnje ekološkog voća i povrća u očuvanju zdravlja, a posebno ih veseli svaki plod u voćnjaku i povrtnjaku. Velika podrška su im i njihovi roditelji koji su uvijek spremni na suradnju i pomoć. Zahvaljujemo Općini na ustupljenom zemljištu i doniranom alatu – kaže Maja Pandur Škudar, učiteljica četvrtog razreda u Područnoj školi Podravske Sesvete.

FOTO: Maja Pandur Škudar

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Sesvečani oživjeli Ivanjske običaje

Hrvatsko folklorno društvo Sesvečice organiziralo je prikaz tradicijskih običaja za Ivanje u Podravski Sesvetama. Sesvečani su u suradnji s Udrugom umirovljenika Podravske Sesvete, Udrugom žena

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti