Mališani će dobiti poklon-bon vrijedan 250 kuna

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Grad Koprivnica i ove godine organizira božićno darivanje djece rođene od 2005. do 2020. godine. Riječ je o djeci čija su oba roditelja nezaposlena, poljoprivrednici ili umirovljenici, a imaju prebivalište na području grada, kao i djeci korisnika minimalne naknade i djeci smještenoj u udomiteljskim obiteljima na području grada.

– Riječ je o 300 mališana koji će dobiti poklon-bon vrijedan 250 kuna. Na ovaj način pokazujemo koliko su nam važni i koliko nam je stalo do njih, a time ćemo im uljepšati i ove ovogodišnje blagdane – kazao je Mišel Jakšić, koprivnički gradonačelnik.

Iz Grada su istaknuli kako će djeca korisnika zajamčene minimalne naknade i djeca smještena u udomiteljskim obiteljima poklone dobiti temeljem popisa koprivničkog Centra za socijalnu skrb.

Za darivanje ostale djece potrebno je napraviti upis i priložiti osobnu iskaznicu roditelja, rodni list djeteta, uvjerenje Zavoda za zapošljavanje za nezaposlene roditelje, potvrdu Hrvatskog mirovinskog osiguranja za poljoprivrednike i nezaposlene roditelje koji nisu u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, te obavijest o mirovini za mjesec rujan ili listopad za roditelje umirovljenike.

Sam upis obavljat će se u koprivničkoj gradskoj upravi od 19. do 27. studenoga od devet do 12 sati.

Foto: Grad Koprivnica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI