Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Marin iz Koprivnice ošamario suprugu, naguravao šogora pa bacao tegle

Marin iz okolice Koprivnice osuđen je na 30 dana uvjetnog zatvora zbog grubog maltretiranja svojih najbližih.

Pod utjecajem alkohola od 1,90 promila, Marin je 28. svibnja prošle godine u kasnim večernjim satima, oko 22.30, svojoj izvanbračnoj supruzi vikao da je kurva i jednom je ošamario dok je ležala na krevetu. Kada se nesretna pridigla s kreveta, nasilnik ju je rukama primio za ramena i ruke te ju naguravao po prostoriji. Metež je uznemirio njezinog brata koji je stao u obranu svoje sestre. U napadu je uspio, no gnjev šogora usmjerio je na sebe. Nakon što je Marin pustio svoju izvanbračnu suprugu, krenuo je na šogora kojeg je primio za ramena i ‘razbacao’ ga po sobi.

Naguravao ga je, bacao tegle s cvijećem, a sa zida je bacio i razbio ogledalo. U daljnjem sukobu s ukućanima spriječio ga je njegov sin. Na kraju su intervenirali policajci, Marin je uhićen i u žurnom prekršajnom postupku proglašen pravomoćno krivim. No, protiv njega je nakon žurnog prekršajnog postupka, vjerojatno pogreškom, pokrenut i takozvani redovni prekršajni postupak na Općinskom sudu u Koprivnici. Kako zbog istog krimena u hrvatskom pravosuđu osoba ne može dvaput odgovarati, Općinski sud u Koprivnici odbio je optužbu protiv Marina sadržanu u optužnom prijedlogu Policijske postaje Koprivnice.

U obrazloženju svoje odluke sutkinja Dubravka Končar-Brodarić navela je kako je nedvojbeno utvrdila kako je Marin za isti prekršaj već pravomoćno osuđen te kako ne može biti dvaput suđen za isto nedjelo.

FOTO Ilustracija

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI