MARKETINŠKA BITKA ZA NOGOMETNU REPREZENTACIJU Ožujsko odustalo, koprivnički Pan novi sponzor?

'Pregovori s potencijalnim sponzorima spadaju u domenu poslovne tajne, a Hrvatski nogometni savez na vrijeme će o svemu obavijestiti medije i javnost', kratko su nam priopćili iz HNS-a


Autor: podravski.hr — 19.03.2013. / 13:19 Sport

ZAGREB, KOPRIVNICA – U poslovnim krugovima ovih se dana pojavila informacija da bi Pan, brand koprivničke pivovare Carlsberg, mogao postati sponzor hrvatske nogometne reprezentacije.
Naime, Zagrebačka pivovara s pivom Ožujsko odustala je od sponzorstva jer je, navodno, šef Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker tražio mnogo više novca. Špekulira se kako bi se u priču s repkom mogla uključiti koprivnička pivovara. Jesu li kakvi pregovori u tijeku, zasad šute i u Carlsbergu i u Hrvatskom nogometnom savezu.
– Što se tiče svih aktualnih pregovora i potencijalnih budućih sponzora, takvi pregovori spadaju u domenu poslovne tajne, a Hrvatski nogometni savez će, kao i uvijek, obavijestiti medije i javnost o postignutim dogovorima s velikim sponzorima – priopćili su nam kratko iz HNS-a.
Pivovara Carlsberg, kao što je poznato, sponzorira NK Hajduk, a Ivana Tavra, Carlsbergova PR-ovka, nam je kazala kako nema informacije o tome da bi se vodili pregovori s HNS-om.
S obzirom da je u petak još jedan ‘povijesni’ sraz Hrvatske i Srbije, nije isključeno da ćemo novo sponzorsko ime našeg najjačeg brenda, nacionalne nogometne reprezentacije, doznati putem malih ekrana. Izravan prijenos utakmice počinje u 18 sati. (as)