Marko Martinčević glavni tajnik nacionalne Koordinacije savjeta mladih

U sklopu 9. kongresa Koordinacije savjeta mladih Republike Hrvatske održana je redovna Izborna skupština na kojoj je za glavnog tajnika Koordinacije izabran član Savjeta mladih Grada Križevaca Marko Martinčević. Ovo je prvi puta da se član Savjeta mladih Grada Križevaca nalazi na visokoj odgovornoj funkciji tijela koje okuplja savjete mladih iz cijele Hrvatske i to pored predstavnika mnogo većih gradova te tako promiče ime Križevaca i rad našeg Savjeta mladih.

– Ovo je velika čast, ali i odgovornost. Imenovanje za glavnog tajnika Koordinacije je kruna karijere za sav moj rad u Savjetima mladih. Od samih početaka gdje smo se borili kako bi napravili Program za mlade Grada Križevaca do današnjeg dana gdje služimo kao primjer dobre prakse u Središnjem državnom uredu za demografiju i mlade. S obzirom na sve što sam naučio i napravio, smatram da kroz ovu izvršnu poziciju imam mogućnost prenijeti znanje na mlađe članove SM-a u cijeloj Hrvatskoj. Ovim putem bih se zahvalio svim kolegama iz Savjeta koji su bili uz mene dugi niz godina, kao i posebna zahvala gradonačelnicima Hrgu i Rajnu što su nam pružili odlične uvjete za rad. Hvala i Dragutinu Andriću na potpori i na tome što je bio osoba kojoj smo se mogli obratiti od samih početaka rada Savjeta u Križevcima – rekao je Marko Martinčević.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI