Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Marku Kolaru i Domagoju Brlošiću vrijedne nagrade poslovnog udruženja

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA i ove je godine u Zagrebu dodijelilo nagrade najuspješnijim menadžerima i poduzetnicima u kategoriji velikih, srednjih, malih, javnih i inozemnih poduzeća kao i nagradu za najuspješnijeg projekt menadžera, mladog menadžera te nagradu za životno djelo.

Među devet laureata ove su godine i dva poslovna čovjeka iz Koprivničko-križevačke županije.

Tako je u kategoriji projektnog menadžera nagrađen Marko Kolar, voditelj odjela Razvoja Rasca iz Kalinovca. U obrazloženju odluke o nagradi, stoji kako u tvrtki vodi tim od 37 ljudi te kako je još donedavno Rasco u velikoj mjeri bio usmjeren na proizvodnju opreme za održavanje prometnica u zimskim mjesecima. No kako zbog klimatskih promjena imamo sve manje snježnih dana, Uprava je donijela odluku o razvoju novog dijela portfelja i to uređaja s fokusom na čistilice urbanih površina gradova. Tako je u suradnji sa svojim timom, Marko Kolar razvio dvije čistilice s diesel pogonskim i elektrobaterijskim pogonskim agregatom.

Ponosni vlasnik nagrade u kategoriji Malih poduzeća je pak Domagoj Brlošić, vlasnik i osnivač koprivničke tvrtke Kading u kojoj petero inženjera radi na razvoju i unaprjeđenju postojećih rješenja u industriji kako bi se smanjio štetni utjecaj na okoliš. Tako, između ostaloga, razvijaju proizvode kojima se smanjuju štetni plinovi na brodovima i industrijskim postrojenjima i gotovo 95 posto svojega prometa ostvaruju na tržištima Europe i Kanade. Domagoj Brlošić bio je i član radne skupine za normizaciju uređaja za komunalnu djelatnost te tehničke skupina za izradu protokola ispitivanja i testiranja uređaja za komunalnu djelatnost.

Preostalih sedmero nagrađenih su Josip Grlec, direktor tvrtke Stražaplastika iz Huma na Sutli, Ines Jurković, direktorica osječke tvrtke Cobe, Miran Struhne, direktor tvrtke Alati Struhne iz Pregrade, Neb Chupin, vlasnik i osnivač Hermes Internationala iz Sračinca, Dražen Ivezić, direktor tvrtke Dilj iz Vinkovaca, Teodor Švaljek, predsjednik uprave tvrtke Salvus iz Donje Stubice te Boris Vrdoljak, direktor tvrtke S+B Systemtechnik iz Dugopolja.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

LIJEK ZA UGODAN I ZDRAV ŽIVOT

Novi termini vježbi u vodi za zlatnu dob

ROMAN SOVIĆ, VODITELJ ŠKOLE NOGOMETA O LOŠIM REZULTATIMA MLADIH SLAVENAŠA

“Uskoro ćemo imati bolesne mlade ljude ako se svi ne pozabavimo fenomenom modernih tehnologija”

Budite oprezni

Znamo kuda će ove subote ići divlje svinje

Završena policijska istraga

Nesvakidašnji incident s noževima u Križevcima, bio je pokušaj ubojstva

država će sufinancirati troškove boravka djece u vrtićima i do 50 posto

Subvencije su značajne, ali i nelogične. Bogata Gola dobit će više od siromašnih Hlebina

TRAGOVA NASILNE SMRTI NEMA

Umirovljenik (74) upao u potok dubine jedan metar. Utopio se

Upišite pojam koji želite pretraživati