Međunarodna konferencija: Izlaganja koprivničkih učitelja bila su dobro prihvaćena

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Na Međunarodoj CARNet-ovoj korisničkoj konferenciji Izazov prihvaćen, kao predavači sudjelovali su koprivnički učitelji iz Osnovne škole Đuro Ester, Mihael Krivač, Mirna Kovačić, Ivan Piskač, Saša Špoljarić te Martina Trešćec Godak.

– Interakrvino izlaganje SWOT analize za početnike te radionicu Tripline, odnosno terenska nastava na daljinu održali su učitelji Ivan Piskač i Mirna Kovačić. SWOT analiza odnosila se na razredne projekte osnovnoškolaca iz OŠ Đuro Ester tijekom kojih su nastale dvije e-knjige Nepoznata Podravina i Što se skriva u mom gradu? Radionica Tripline, sudinike je osposobila za korištenje digitalnog alata Tripline koji omogućuje izradu zemljovida, odnosno izradu geografskog plana putovanja s opisima lokacija, kontinentima, fotografijama i poveznicama – kazali su iz Grada.

Uporobom digitalnog alata Tripline učenici razvijaju geografske vještine, ali i vještine istraživačkog učenja. Učitelji Mihaeč Krivač, Saša Špoljarić i Martina Trešćec Godak prikazali kako su rješili problem poštivanja rokova i organizacije radova učenika u nastavi na daljinu. Rad su prezentirali u alatima i aplikacijama Microsoft Office 365 koji su besplatni i dosupni svim učiteljima i učenicima na području Republike Hrvatske.

FOTO Grad Koprivnica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI