Međunarodno priznanje Koprivnici: Nagrađeni za obnovu Loptice

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Na konferenciji Aspekti zaštite okoliša u javnoj nabavi u Europi održana je dodjela europskih nagrada za održivu i inovativnu javnu nabavu, a Grad Koprivnica dobitnik je nagrade Procura+ Award 2020 u kategoriji javne nabave inovacija u sklopu europskih projekata u suradnji Regionalnom energetskom agencijom Sjever.

– Ovom nagradom prepoznata su kvaliteta i postupak nabave inovacija u projektu Prominent MED, na temelju kojeg su ugovoreni radovi za transformaciju zgrade Loptica Dječjeg vtića Tratinčica. Ovim projektima bili su postavljeni visoki ciljevi kojima je Grad Koprivnica htio produžiti vijek trajanja 35 godina stare zgrade vrtića – kazali su iz Grada.

Istaknuli su kako rezultati ovog projekta mogu poslužiti drugim gradovima kao primjer kako se učinkovito uhvatiti s obnovom zastarjelih odgojno-obrazovnih objekata.

FOTO Grad Koprivnica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI