Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Mijenja se dotrajala stolarija na gradskoj streljani

Na koprivničkoj gradskoj streljani, koja se nalazi u sklopu gradskog stadiona, ovih se dana mijenjala dotrajala stolarija, i to na njezinoj južnoj strani. Da je ta promjena bila nužna, kazao nam je Renato Kovačić iz Streljačkog kluba Podravka:

– Ta stolarija nije mijenjana već više od 40 godina, tako da je ta promjena i više nego dobrodošla. No, u isto vrijeme imamo problem i s prozorima na sjevernoj, što isto čeka na svoju obnovu.

Da se obnova stolarije odvija u dvije faze, pojasnila nam je Sonja Šafar iz Komunalca, tvrtke koja je zadužena za održavanje streljane:

– Upravo je završena prva faza zamjene dotrajale stolarije, a ostatak stolarije u spomenutom objektu bit će obuhvaćen drugom fazom, koja bi trebala krenuti naknadno – pojasnila je Šafar.

FOTO Nikola Wolf

Facebook
Twitter
Email
ISKUSTVO PACIJENTA

VIDEO Unatoč bolnoj operaciji koljena, Mirko na kontrole putuje biciklom!

požiraki

Tradicionalna đelekovečka tjestenina postaje nematerijalno kulturno dobro!

MISLI NA ZDRAVLJE

Ovo je najjednostavniji recept za sok od ljekovite biljke koju mnogi zanemaruju

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Na akciji dobrovoljnog darivanja krvi prikupljeno je 440 doza

NA LOKACIJAMA OD TURISTIČKOG ZNAČAJA

U sklopu projekta “Hrvatska prirodno tvoja” posađeno 48 stabala

misli na zdravlje

Ako imate visoki krvni tlak, smanjite unos soli!

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI