Mijenja se Zakon o poljoprivrednom zemljištu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U Ministartsvu poljoprivrede održan je radni sastanak vezan uz izmjene Zakona o poljoprivrednom zemljištu, a na njemu su uz ministricu poljoprivrede Mariju Vučković prisustvovali župan Darko Koren, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalnu djelatnost i poljoprivredu Marijan Štimac te predstavnica Zajednice u radnoj skupini za izradu Nacrta prijedloga Zakona o poljoprivrednom zemljištu Silva Wendling.

Prijedlog Izmjene Zakona prošao je e-savjetovanje i trenutno se provode zadnje konzultacije prije nego se nađe na sjednici Vlade.

Iz predloženog Nacrta Zakona vidljivo je da će predstavnici županija biti članovi Povjerenstva za odabir najpovoljnijeg ponuditelja. Radi ubrzavanja cijelog postupka ukidaju se prethodna mišljenja županija na programe raspologanja, kao i na odluke o odabiru najpovoljnijeg ponuditelja.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI