Milena očitala lekciju suprugu Mihaelu: Upecala ‘mrcinu’, a on šarančića

Podravski list profile

Pravu malu ‘lekciju iz ribolova’ održala je nedavno Milena Rumek iz Hlebina svom suprugu Mihaelu na jezeru Ribnjak na Šoderici, na kojem vrijede pravila ribolova ‘ulovi-pusti’. Nakon što su postavili pribor, istovremeno su zazvonili alarmi na njihovim štapovima, a ulov je i njih iznenadio.

Nakon prave borbe, u kojoj nitko nikom nije pomagao pri izvlačenju, na Mileninom štapu našao se šaran od 10, 5 kilograma, a na njegovom ‘bebica’, šarančić od tri kilograma.

– Ulov nas je dobro nasmijao, kao i našeg prijatelja, no nisam nesretan što je žena ovaj put imala više sreće – rekao je Mihael Rumek, inače ribič od malih nogu odrastao na Dravi.

Milena se ribolovom, položivši ispit, počela baviti kad je upoznala Mihaela, još kao djevojka, i odmah je pokazala da ima talenta jer na ribolov ne ide često zbog poslovnih i obiteljskih obveza, ali može se pohvaliti mnogobrojnim ulovima šarana težih od deset kilograma. Najteži koji je ulovila imao je 13 kilograma.

Kako i dalje namjerava pratiti supruga u vikend-ribolovima, nema nikakve sumnje da će mu spremiti još pokoje iznenađenje, a možda i oboriti njegov rekord najveće ulovljene ribe. Bistro!

FOTO Privatan album

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti