Vodeća svjetska konzultantska tvrtka proglasila Miljenka Borščaka i Stivena Toša poduzetnicima godine

Prema odluci neovisnog stručnog žirija Miljenko Borščak i Stiven Toš iz tvrtke Bomark Pak iz Ludbrega, dobitnici su nagrade EY Poduzetnik godine na sedmom hrvatskom izdanju ovog prestižnog izbora. Bomark Pak izabran je između pet finalista u snažnoj konkurenciji 44 kandidata iz 28 kompanija, a kao pobjednik sedmog nacionalnog izdanja predstavljat će Hrvatsku na svjetskoj završnici u Monacu.

Ovogodišnji EY Poduzetnik godine ludbreški Bomark Pak bavi se proizvodnjom i prodajom ambalažnih proizvoda i dio je Bomark grupe te je treći najveći europski i jedini hrvatski proizvođač stretch folija. Osnovan je 1992. kao mala obiteljska distributerska kompanija, a danas je respektabilni proizvođač i distributer koji posluje na području čitave Europe. Ima više od 300 radnika zaposlenih u proizvodnom pogonu u Ludbregu te uredima u Varaždinu, Sarajevu, Ljubljani i Beogradu.

FOTO: Vrijedno priznanje u rukama ludbreških poduzetnika/poduetnik.biz

Automatizacija proizvodne linije, najmoderniji strojevi, ali i briga o okolišu i ekološkoj prihvatljivosti najkvalitetnijih proizvoda Bomark Paka, dokazuju predanost viziji uspješnosti kompanije koja posluje na međunarodnom tržištu.

-Ovom prilikom želimo čestitati svim nominiranima na hrabrosti što su svoje ideje pretvorili u uspješne poduzetničke priče. Trenutno smo među tri najbolja distributera ambalažnih proizvoda u Europi, a potaknuti ovom nagradom vjerujemo da ćemo postati prvi. Vjera u sebe, vjera u ljude oko sebe i u zaposlenike te ljubav prema onome što radimo, naše su vrijednosti i put prema uspjehu – kazali su u svom pobjedničkom govoru Miljenko Borščak i Stiven Toš.

FOTO: Pobjednici i nominirani/poduzetnik.biz

Usmjerenost na rješenja, a ne na probleme, predstavlja korak unaprijed za hrvatsko poduzetništvo, a svaka uspješna poduzetnička priča nadahnjuje i motivira, naglasio je prilikom uvodnog obraćanja Berislav Horvat, Country Managing Partner u EY-u Hrvatska.

-Svi naši kandidati koji su do sada sudjelovali u programu samo u 2020. generirali su 28,5 milijardi kuna prihoda i zajedno zapošljavali 30.000 ljudi, a to je samo ovaj osnovni, brojčani pokazatelj važnosti i njihove vrijednosti. – pojasnio je.

Inače, EY je vodeća svjetska tvrtka koja pruža usluge revizije, poreza, transakcija i poslovnog savjetovanja. Kvaliteta usluge koju pruža pomaže izgraditi povjerenje u tržišta kapitala i ekonomije širom svijeta. Razvijaju izuzetne lidere koji znaju ispuniti sve zahtjeve njihovih korisnika i na taj način imaju ključnu ulogu u izgradnji boljeg radnog okruženja i za njihove zaposlenike i za klijete te društvenu zajednicu.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI