Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Mirjana: Bolesna sam, pomozite mi, želim napraviti barem krovište

Mirjana Obračević (58) iz Kozarevca, naselja na području općine Kloštar Podravski, potrebna je pomoć da uredi krovište na kući u kojoj živi. Izgradnja kuće nikad nije završena, pa tako ni krovište, a Mirjana je uspjela nekako urediti jednu sobicu u kojoj živi. No, kako nema odgovarajuće krovište, vlaga joj zagorčava tešku svakodnevicu. Mirjana je od rođenja osoba s invaliditetom pa sama ne može osigurati novac za uređenje krovišta.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Već šest godina, otkako je umro suprug, živim sama. Mjesečno kao invalidninu dobivam 1500 kuna pa nikako nemam mogućnost uštedjeti za krovište. Kad platim sve režije i kupim osnovne namirnice, ništa mi ne ostane od moje invalidnine – priča nam Mirjana Obračević.

Nekako je, dodaje on, uspjela uštedjeti za perilicu rublja, ali je krovište za nju prevelika investicija. Kuća nema ni sanitarni čvor pa Mirjana koja se zbog svog invaliditeta teže kreće koristi poljski zahod.

– Bilo bi lijepo imati i kupaonicu, ali o tome trenutno ne razmišljam. Meni je prioritet krovište jer su zidovi sobice koju sam uredila za život puni vlage koja mi smeta – kaže Mirjana Obračević.

Dosad nije tražila pomoć, no kako je postala svjesna da ne može sama urediti krovište, odlučila je zatražiti pomoć dobrih ljudi.

– Zbog invaliditeta nisam sposobna za rad pa sam osuđena da su mi jedini prihodi invalidnina. Meni bi uređenje krovišta puno značilo, a još kad bi se mogla urediti i kupaonica, bila bih najsretnija osoba na svijetu – kaže Mirjana Obračević.

Svi ljudi dobre volje koji žele pomoći Mirjani Obračević mogu se javiti na adresu Ulica Dražena Horvata 9 u Kozarevcu ili na broj mobitela 099/652-1800.

FOTO Nikola Wolf

Facebook
Twitter
Email
NAKON 45 GODINA BAVLJENJA PČELARSTVOM

Pčelar Božidar Gložinić odlučio je prodati kamion s pčelama: “Više ne mogu prodati med…”

Tužna vijest

Umro Vjekoslav Flamaceta

kreću radovi

Ugradnjom dizalice topline Osnovna škola Đurđevac postat će u potpunosti energetski neovisna!

Nalaze se u pritvoru

Vršnjaci prebili mladića u koprivničkom parku, teško je stradao

Detalji nesreće

U prometnoj na Podravskoj magistrali čak šest ozlijeđenih!

Još danas događanja povodom dana općine kloštar podravski

FOTO Neda Ukraden napunila šator do posljednjeg mjesta!

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI