Miroslav Puž obavljat će poslove načelnika Policijske uprave koprivničko-križevačke

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Nakon nešto više od 26 godina rada u Ministarstvu unutarnjih poslova, načelnik Policijske uprave Vjekoslav Štimac otišao je u zasluženu mirovinu.

Na kolegiju rukovoditelja Policijske uprave koprivničko-križevačke koji se održao danas, zamjenik glavnog ravnatelja policije Jozo Šuker, predstavio je Miroslava Puža koji će od sada obavljati poslove načelnika Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Miroslav Puž  zaposlen je u Ministarstvu unutarnjih poslova od 1994. godine i dolazi s radnog mjesta voditelja Službe za nadzor, unapređenje rada i razvoj policije u Uredu glavnog ravnatelja policije u Ravnateljstvu policije.

U svojem prvom obraćanju rukovoditeljima načelnik Puž naglasio je da i nadalje očekuje profesionalan rad te učinkovitost u obavljanju svakodnevnih zadaća.

FOTO Policijska uprava koprivničko-križevačka

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Bit će ovo bajkovita godina

Piše Vladek Antolaš Mastermind Sve si nekako mislim da će i 2021. biti bajkovita jer je vezana na prošlu 2020. koja je bila puna bajki.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI