Mišel Jakšić zaključio kampanju te neizravno poručio da ne očekuje drugi krug

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Dosadašnji gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, koji sa svojim koalicijskim partnerima traži od građana Koprivnica još jedan mandat na čelu Podravske metropole zaključio je predizbornu kampanju. S jedne strane Mišel Jekšić zahvalio se novinarima na objektivnom praćenju kampanje, a s druge strane, ne tim riječima, poručio svojim protukandidatima, da očekuje uvjerljivu pobjedu, možda i u prvom krugu.

– U prošlome mandatu ostvareno je 80 do 85 posto onoga što smo si zacrtali. U konačnici, tome u prilog govori da je 80 posto odluka Gradskoga vijeća doneseno jednoglasno. Svojim projektima nametnuli smo suradnju svih političkih smjerova. Iza nas ostaje mandat u kojemu smo izgradili novu dvoranu, vrtić, obnovili dvije škole vrtić, spojili Reku i Starigrad, ulagali smo kao nikad prije u prigradska naselja. Kruna svega su početak radova na školi u Podolicama. Aglomeracija je najveći životni i komunalno-infrastrukturni iskorak u povijesti našega grada, ponajviše mislim na prigradska naselja koja će dobiti na desetke kilometara vodovodne i kanalizacijske mreže – istaknu je Mišel Jakšić , koje je pomalo i pecnuo kandidate za župana Darka Korene i Željka Lackovića, kazavši da su oni svojim kandidatima za gradonačelnika Koprivnice i angažmanima u predizborno vrijeme pokazali koliko je Koprivnica važna ,a te da se drugi uvijek bave boljim od sebe, pa su tako to učinili i oni.

Također Jakšić je napomenuo da Koprivnica čini 30 posto stanovništva županije, a više od 60 posto gospodarske aktivnosti, što govori o razvijenosti grada. Napomenu je da je Koprivnica jedan od najmanje zaduženih gradova u Hrvatskoj.

– Sve to će nam omogućit će nam da Koprivnica bude grad jednosmjenske nastave, da imamo bolji standard u vrtićima jer ćemo izgraditi novi. Razvijat ćemo komponentu društvene odgovornosti za naše umirovljenike kroz umirovljeničku karticu. Nešto što država ne čini najbolje. Također uskoro ćemo pred vas izaći s podacima o novoj poslovnoj zoni jer su postojeće popunjene- najavio je Jakišć te dodo ta će u mandatu koji dolazi rekonstruirati centar grada , kao i promet u centru.

Novinarima se obratio i HSS-ov Ivan Pal, dosadašnji, a ako odnosi snaga ostanu isti i i slični, vjerojatno i budući predsjednik Gradskog vijeća.

Novinarima se obratio i Ivan Pal

– Kampanju smo vodili kako smo vodili i grad konkretno, pošteno, bez ružnih riječi. Tako je funkcioniralo i Gradsko vijeće, siguran sam da će tako i u budućnosti. Koprivničanci, podržite gospodina Jakšića za gradonačelnika. Zaokružite broj 1, a naša koalicijska lista je broj 6 – rekao je Ivan Pal

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI