Misli


Iskorijenit će Korena

“O kandidatu za župana odlučit će tijela stranke. No, ja jesam kandidat za župana i jedini mogu iskorijeniti Korena s mjesta župana”
– rekao je novi šef županijskog SDP-a Mladen Kešer nakon što je pobijedio na unutarstranačkim izborima

Čestitam nam svima

“Zahvaljujem se članovima skupštine na ukazanom povjerenju. Čestitam na imenovanju svim članovima Nadzornog odbora Podravke”
– izjavila je Dajana Milodanović iz Đurđevca, koja je s Krunoslavom Viteljem imenovana u Nadzorni odbor kompanije

Selo moje malo

“Uvođenjem vode u naša sela stvaramo uvjete da mladi ostaju u Koprivnici i grade tu svoje domove, da nam se ne događa egzodus”
– gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić o velikom projektu aglomeracije teškom više od 400 milijuna kuna

Privatno nezakonit

“Kolman je naš član, stranka stoji uz njega kao člana Hrvatske narodne stranke. Što se tiče njegovog djelovanja van stranke, riječ je o njegovu privatnom životu o kojemu mi ne odlučujemo”
– predsjednica županijskog HNS-a Jasmina Pavlović o tome da je Kolman godinama nezakonito primao naknadu kao šef Upravnog vijeća

NK Gruntovčani

“Ovo je sportski grad, ali sve strukture moraju uložiti mnogo više. Ali, serija Gruntovčani nije napravljena bez veze, nije izmišljena”
– trener NK Slavena Belupa Tomislav Ivković o stanju u klubu i oko kluba

Šeik Laci

“Đurđevac će biti jedan od najbogatijih gradova na svijetu s milijardu barela vode godišnje proizvodnje, bit ćemo bogatiji od Dubaija. Ležimo na milijardama dolara, a da toga nismo svjesni”
– saborski zastupnik i predsjednik Gradskog vijeća Đurđevca Željko Lacković o budućnosti grada

Spavali ko topovi

“Nije mi jasno kako tako veliki plamen i požar nije probudio nekoga od stanara obližnjih zgrada. Kad sam tamo prolazio oko 1.20 sati, plamen je sigurno dosezao tri metra uvis”
– đurđevački gradski vijećnik Marko Kolarević o strašnom požaru Obrtničkog doma

Prijava zbog uvreda

One koji upravljaju gradom, a ja se smatram dijelom te ekipe, prozivali su kao ‘udbaška govna’ i ‘komunistička banda’, a neki od tih prozivatelja sjede u Gradskom vijeću. Zato smo ih kazneno prijavili
– dogradonačelnica Ludbrega Renata Potočnik o komentarima na društvenim mrežama

Najgori scenarij

“Iz godine u godinu, prvenstveno zbog javnih antivakcinalnih pokreta, ipak pada procijepljenost djece, što znači da, ako se taj trend nastavi, scenarij epidemije ospica iz Srbije možemo očekivati i kod nas”
– vodeći županijski epidemiolog dr. Darko Radiček