Miss Supranational: Devet djevojaka natjecat će se za titulu najljepše

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Miss Supranational Koprivničko križevačke županije održat će se u subotu u hotelu Kalnik u Križevcima u 20 sati. Ove godine, kao i svake devet djevojaka s područja naše županije natjecat će se za titulu najljepše.

Casting za Miss Supranational održan je u butiku Lu Lei u Križevcima.

U žiriju će biti 20 članova koji će odabrat i ocijenit djevojke.

Djevojke koje će se natjecat su Marijeta Gnječ (Vojakovački Osijek), Mihaela Sokač (Bukovje križevačko), Iva Kolarić, Vivien Tomas (Koprivnica), Anastazija Banek (Rasinja), Karolina Kemenović (Križevci), Vanja Konfic (Križevci), Patricija Markač (Đurđevac) te Nina Bojanović.

Mihaela Sokač (24) iz Bukovja križevačkog, radi na riječnim kruzerima po Europi, bila je u Nizozemskoj, Francuskoj, Belgiji, Njemačkoj, Austriji te Mađarskoj. Ovo radi već četiri sezone. Za Miss Supranational prijavila se slučajno, vidjela je objavu na Facebook stranici i prijavila se.

Mihaela Sokač (lijevo)

Marijeta Gnječ (18) iz Vojakovačkog Osijeka, završila je srednju komercijalnu školu u Bjelovaru. Prijavila se na nagovor prijateljice i roditelja. Ne očekuje ništa spektakularno, već dobru zabavu i druženje.

Marijeta Gnječ

Anastazija Banek (21) iz Rasinje. Ideja za prijavu je došla od prijateljice, koja je prijavu vidjela na Facebook stranici. Bavi se modelingom. Nema očekivanja, već očekuje zabavu. Inače živi, radi i studira u Zagrebu. Studira na kineziološkom fakultetu, a radi u teretani i sportskom dućanu.

Anaatazija Banek

Foto Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI