Mještani će konačno dobiti novi asfalt: Tijekom aglomeracije kopat će se minimalno

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Općinsko vodstvo odlučilo je uložiti vlastita sredstva u obnovu dviju nerazvrstanih ulica u naselju Mali Bukovec. Radi se o križanju ulica Vladimira Nazora i Prvomajske te o Bednjanskoj ulici.

Premda radovi na obnovi nerazvrstanih prometnica nisu bili u planu prije dovršetka projekta aglomeracije Ludbreg, u Općini su zaključili da ovi projekti ne mogu čekati.

– Križanje Vladimira Nazora i Prvomajske vrlo je prometno, a u katastrofalnom je stanju. To raskrižje koriste poljoprivrednici i oni koji žele doći do ušća Bednje u Dravu. Bednjanska ulica također je u vrlo lošem stanju te je treba popraviti zbog mještana, ali ondje se nalazi i tvrtka Galko gdje dolaze poslovni ljudi iz cijele Hrvatske i šire, pa nam ta ulica ne služi na ponos – rekao je Darko Marković i dodao da će se radovi izvesti na način da će kod budućih radova na aglomeraciji doći do minimalnih zahvata na novom asfaltu.

– Početak radova na Aglomeraciji očekuje se tek za tri godine. Nismo mogli čekati tako dugo pa smo promijenili odluku o odgodi ulaganja u prometnice –  objasnio je Marković dodavši da će ovi radovi Općinu doći oko 150.000 kuna.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI