Mještani napokon mogu odahnuti: Asfalt će dobiti pet kilometara šljunčanih cesta

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U sklopu programa održavanja nerazvrstanih cesta, Općina Molve planira asfaltirati dionice šljunčanih putova u ukupnoj dužini od pet kilometara. Projekt je vrijedan tri milijuna kuna, a asfalt će dobiti odvojak u predjelu Pavlove od Konačke ulice u Molvama do spoja sa županijskom cestom prema Đurđevcu, predio Jadi u Repašu te predjeli Đurđevčaki i Beljevine prema Molvama Gredama.

– Cilj nam je da što više šljunčanih putova dobije asfalt jer ćemo na taj način modernizirati ceste u našoj nadležnosti te smanjiti izdatke za njihovo održavanje. Plan je da se svi predviđeni asfalterski radovi obave u idućoj godini – kaže Zdravko Ivančan, načelnik Općine Molve.

Asfaltiranjem šljunčanog puta u predjelu Pavlove rasteretit će se promet kroz Đurđevačku ulicu gdje vozači imaju problema prilikom mimoilaženja zbog preuske ceste.

– Nakon asfaltiranja uvest ćemo ograničenja za određene skupine vozila u Đurđevačkoj ulici te na taj način doprinijeti sigurnosti u prometu – zaključio je Zdravko Ivančan.

FOTO Podravski list

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI