MJEŠTANI OGORČENI Ne želimo ZDS i neprimjerene ustaške grafite u našem mjestu

Podravski list profile
Oni će u najkraćem mogućem roku biti uklonjeni od strane nadležnih službi održavanja – kažu u Gradu Koprivnica, koji je obećanje i ispunio

Na samom ulazu u prigradsko naselje Bakovčice na stijeni autobusnog stajališta dulje vrijeme stajao je grafit ‘ZDS’ te drugi ustaški simboli koji su zaista bili ružan prizor kod ulaska u naselje. Iako do sada mjerodavni nisu reagirali, mještani su primijetili ove neprimjerene natpise te se požalili. Kako doznajemo, u međuvremenu su komunalne službe uklonile sporne grafite.

– Oni će u najkraćem mogućem roku biti uklonjeni od strane nadležnih službi održavanja – kažu u Gradu Koprivnica, koji je obećanje i ispunio.

Druga stvar koja muči mještane Bakovčica, točnije Bilogorske ulice, jest ta da radovi na uređenju prometnice još uvijek nisu gotovi. A trebali su biti.

Neasfaltirana cesta u Bakovčicama / Nikola Wolf

– Dio ulice je asfaltiran, a ovaj ostatak tako stoji već duže vrijeme. Razumjela bih da je bila jaka zima i niske temperature pa se nije moglo raditi, no to nije bio slučaj i sad već to predugo traje – rekla je jedna mještanka Bilogorske.

Iz Grada pak poručuju kako je preostalo asfaltirati još 370 metara prometnice.

– U Bilogorskoj ulici radovi su u tijeku te je planirano do kraja ožujka završiti pripremne radove za asfaltiranje preostalih 370 metara kolnika. Radovi se odvijaju prema planu i završit će do kraja travnja – vele u gradskoj upravi. (sm)

FOTO Dubravko Vutuc

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti