Mještani prigradskog naselja: Dosta nam je blata i rupa na cesti!

Krunoslav Lončar iz koprivničkog prigradskog naselja Reka, odvojka Starogradske ulice, već godinama ima problema s dvjestotinjak metara makadamskog puta prema svojoj kući. Prema njegovim riječima, put se ne nasipava redovito pa je za kišna vremena pun blata i rupa.

Ova je tema objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Još u veljači zvao sam komunalnog redara da dođe i vidi u čemu je problem, no nije došao niti se išta od onda promijenilo. Najgore je kad padne kiša, tada ne mogu izaći iz kuće a da se cijeli ne zaprljam. I moje dijete u školu dolazi u blatnjavim cipelama – priča nam Krunoslav Lončar. Dodaje kako u tom odvojku Starogradske živi dvadesetak godina i kako se dosad put održavao, no posljednje dvije godine na njegovu i susjedovu, jedine kuće u odvojku, se zaboravilo.

– Kad se i nasipava, neprestano dovoze nekakav crn i blatnjav materijal pa je put još i gori. Neka nam dovezu običan šljunak i bit ćemo mirni dvije godine – kaže on.

Dodaje kako ne zahtijeva da se i njihova ulica asfaltira kao i glavna Starogradska, no zaslužuju jednom godišnje barem kamion šljunka, kojim će on sam ručno razgrnuti i urediti svoj odvojak.

– Susjednom Žlebicu sve su asfaltirali, a meni se ne može dovesti niti malo šljunka. Nemam ništa protiv njih, ali s pravom se ljutim i tražim da se i nas smatra jednako vrijednima – zaključio je Krunoslav Lončar. Iz Grada Koprivnice do zaključenja broja nisu odgovorili na naš upit hoće li i kad urediti put do kuće Krunoslava Lončara.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI