Mještani prigradskog naselja: Naša ulica nikad nije asfaltirana kak’ spada!

Mještani dijela Koprivničke ulice u koprivničkom prigradskom naselju Bakovčice stalno bezuspješno upozoravaju na brojna oštećenja ceste u njihovoj ulici. Godinama je, kažu oni, cesta puna udarnih rupa koje mjerodavni, unatoč njihovim zahtjevima, nisu sanirali.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Sve rupe polako se pretvaraju u rupetine i kroz našu ulicu vozači su prisiljeni voziti svojevrsni slalom kako ne bi oštetili svoja vozila. Žalosno je da cesta u dijelu naše ulice nikad nije dobila završni sloj asfalta pa i ne čudi što stalno niču nove rupetine – kažu stanovnici Koprivničke ulice.

Sanacija udarnih rupa, dodaju oni, ne provodi se redovito, a i „krpanje“ nije rješenje upravo zbog činjenice da cesta nikad nije dobila završni sloj asfalta.

– U protekle dvije godine u Bakovčicama se dvaput provodilo asfaltiranje, ali dio naše ulice stalno se zaobilazi. Imamo dojam kao da se nas koji živimo u tom dijelu Koprivničke ulice smatra građanima drugog reda. Cesta puna rupa ne zadaje probleme samo nama koji tu živimo, nego i svim vozačima i nije nam jasno zašto moramo toliko dugo čekati da se i ta dionica ceste asfaltira kak’ se spada – zaključili su stanovnici Koprivničke ulice, a dodali su da ovakva prometnica osim što ružno izgleda  zasigurno ne čini dobro ovjesu njihovih automobila, ali i svih koji prolaze ovako neuređenom ulicom.   

U gradskoj upravi ističu kako je sanacija dotrajalog kolnika u Koprivničkoj ulici u Bakovčicama u planu za izvođenje do kraja ove godine.

– Planiran je zahvat u dijelu od groblja do kraja naseljenog dijela naselja Bakovčice – dodaju u gradskoj upravi, tako da bi mještani Bakovčica ovaj dugogodišnji problem trebali riješiti do kraja godine.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI