MLAD I PIJAN Opet teška prometna koju je uzrokovao neiskusan vozač pod utjecajem alkohola

Opel corsa završila je na kotačima nakon što se nekoliko puta okretala u povećoj brzini. Mladić je završio u bolnici


Autor: podravski.hr — 19.09.2018. / 12:27 Crna kronika

Mladi vozač opet skrivio težu prometnu nesreću

Da su mladi vozači izuzetno ugroženi sudionici u prometu ponajviše zbog neiskustva, ali počesto i alkohola, ponovno je na gorak način pokazala sinoćna prometna nesreća nadomak Đurđevca.
Oko 23 sata u Kolodvorskoj ulici u Prugovcu, u teškom izlijetanju i zastrašujućem prevrtanju ozlijeđen je 22-godišnji mladić. Nesreći su ponovno kumovali alkohol i nepropisno kretanje; u kombinaciji s neiskustvom vozača kobna kombinacija koja u pravilu ne završi dobro.
Mladić je upravljajući opelom pod utjecajem alkohola od 1,21 promila u smjeru Budančevice kod kućnog broja 56, u blagom zavoju kotačima zahvatio bankinu. Automobil je zatim izletio izvan kolnika i udario u međni jarak, a zatim je došlo do višestrukog prevrtanja na livadi.
Opel corsa završila je na kotačima nakon što se nekoliko puta okrenula oko sebe u povećoj brzini. Mladić je završio u bolnici.
Prisjetimo li se teških nesreća prošlog tjedna na Podravskoj magistrali kod Kloštra Podravskog, u kojoj je život izgubio 23-godišnji mladić, ili pak stravičnog izlijetanja u Lepavini gdje je iz automobila ispala i teško se ozlijedila 18-godišnja djevojka, mladić iz Prugovca zaista može zahvaliti Bogu što se izvukao samo s lakšim ozljedama. Nakon očevida policajci su ga prekršajno prijavili zbog prometne nesreće. (ke)

FOTO: DARKO IMBRIŠA