MLADA ZNANSTVENICA Prekrasna Kristina Rakić (24) ima novi ‘modni’ dodatak. I moramo priznati da joj dobro stoji

Kristina Rakić (24) iz Križevaca upravo završava šestu godinu Veterinarskog fakulteta u Zagrebu, a ovih smo je dana sreli na manifestaciji Eno gastro bajka


Autor: podravski.hr — 26.11.2017. / 12:20 Stil

Prelijepa Kristina Rakić iz Križevaca

Kristina Rakić (24) iz Križevaca upravo završava šestu godinu Veterinarskog fakulteta u Zagrebu, a ovih smo je dana sreli na manifestaciji Eno gastro bajka u Križevcima, gdje je zajedno sa svojom vrijednom poduzetničkom obitelji predstavljala OPG Rakić i njihovo poznato seosko imanje u Čabrajima.

Kristina Rakić na Eno gastro bajci

Kristina je iznimno uspješna na fakultetu i dobitnica je rektorske nagrade zbog zalaganja i znanstvenih radova u kojima je sudjelovala. Premda redovito pomaže na obiteljskom imanju koje je nadaleko poznato po seoskom turizmu, mlada Kristina nedavno je otkrila kako je zapravo najviše zanima karijera znanstvenice, pa planira nastaviti školovanje i nakon završetka studija.
Pametna i lijepa Kristina Rakić, otkrio je naš reporter Zdenko Balog na križevačkoj Eno gastro bajci, ima i jedan novi ‘modni’ dodatak. Aparatić za zube. No, i on se lijepo uklapa u Kristinin prekrasni osmijeh. Uostalom, uvjerite se sami.

Obitelj Rakić predstavila se na sajmu

FOTO: ZDENKO BALOG