Mladen i Branko u lovu na kedere: Tražimo ‘materijal’ za dravske kapitalce

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Mladen i Branko iz Koprivnice svoju umirovljeničku svakodnevicu često ispunjavaju odlascima u ribolov. Sad je za njih aktualan ribolov na kedere i to na kanalu Bistra u Hlebinama kako bi imali prave mamce za nove kapitalce.

Ovaj članak objavljen je u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Prvi smo put došli na Bistru tu u Hlebine jer smo od prijatelja čuli da tu ima dosta kedera. Nadamo se da će ribolov biti uspješan i da ćemo imati pravi „materijal“ za odlaske na Dravu – kaže Mladen.

Često Mladen i Branko zajedno idu u ribolov, a u udarnoj sezoni rijeka Drava omiljeno je mjesto za njihov veliki hobi. Najčešće odlaze na legradski dio Drave koji im je i najbliži.

– Prije smo znali često ići i u Prekodravlje, no sad se držimo destinacija koje su najbliže Koprivnici. Često idemo i na Šodericu. Na prvom nam je mjestu boravak u prirodi, a uživamo i u zajedničkim druženjima i našim ribičkim dogodovštinama – kaže Branko.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI