MLADENCI OSTALI ŠOKIRANI Ovo je doista najneobičniji svadbeni dar u Podravini ikad viđen

Za nesvakidašnji dar na 'umivanju' pobrinuli su se članovi Konjičkog kluba Virovski konjanici koji su u svadbenu salu donijeli dar i pozitivno šokirali mladence i sve goste


Autor: podravski.hr — 11.10.2017. / 14:29 Stil

Nesvakidašnji svadbeni dar ušetao u svečanu dvoranu

Ana–Marija Kapitanić iz Novog Virja i Vanja Sabolović iz Virja kao dar za vjenčanje dobili su ni manje ni više nego magarca. Za nesvakidašnji dar na ‘umivanju’ pobrinuli su se članovi Konjičkog kluba Virovski konjanici koji su u svadbenu salu donijeli dar i pozitivno šokirali mladence i sve goste.
– Na klupskom sastanku sinula nam je ideja da Vanji, našem članu, kupimo magarca i bilo nam je potrebno samo pet minuta da riješimo poklon – kaže Mladen Benkek, predsjednik Konjičkog kluba.
Magarac, koji je dobio ime Damir, stigao je iz Splita i virovski konjanici dobro su ga skrivali sve do ‘umivanja’. Za kupnju, od vlasnika iz Dalmacije, Virovci su besplatno dobili drveno sedlo za nošenje tereta.
– Prijašnji vlasnik rekao nam je da takve kupce još nije imao. Kako znamo da je svaki početak težak, poklonili smo mu i malo sijena, zobi i kukuruza – dodaje šef konjanika koji su mladencima poklonili i psa maltezera. Bio je to povod da se odmah u nedjelju ujutro organizira druženje novih prijatelja.
– Maltezer je ponosno uzjahao magaraca pa će Vanja imati i pomoć ako zapne s Damirovom disciplinom – zaključio je Mladen Benkek, dok su oduševljeni mladenci odmah bili svjesni da pokloni nose i dodatne obveze.
– Očito su prijatelji odlučili na našem imanju oformiti životinjsko carstvo – kratko je prokomentirao Vanja Sabolović. (db)
SNIMIO: FOTO BEGOVIĆ

Mladenci sa svojim svadbenim darom, magarcem Damirom


Uz magarca, dobili su i preslatkog maltezera koji se odmah ‘skompao’ s dugouhom zvijezdom svadbenog slavlja