Mladi članovi nositelji su vatrogastva: Draganovčani i Bilokalnikovci na fešti

Podravski list profile
Draganovečki vatrogasci nakon skupštine počastili su okupljene kolege vatrogasce večerom i zabavom

Dobrovoljna vatrogasna društva Draganovec i Bilokalnik održala su proteklog vikenda svoje godišnje skupštine. DVD Draganovec, koje broji tridesetak članova, ove je godine izabrao novog zapovjednika, odnosno zapovjednicu Mihaelu Lončarek, a vrlo su ponosni na velik broj mladih mještana koji su se uključili u rad društva. DVD Draganovec aktivan je u svojoj sredini gdje sudjeluje u brojnim aktivnostima, a za pohvale za rad dobili su i od gradonačelnika Mišela Jakšića. Draganovečki vatrogasci nakon skupštine počastili su okupljene kolege vatrogasce večerom i zabavom.

DVD Bilokalnik je na svojoj 56. godišnjoj skupštini koja se održala na PRC-u ugostio također kolege vatrogasce iz VZG Koprivnica, a Ksenija Ostriž, zamjenica gradonačelnika, postala je počasnom članicom DVD-a Bilokalnik. Zapovjednik Davor Rus istaknuo je aktivnosti kojima se DVD Bilokalnik tijekom godine bavi, ali i naglaio problem članstva, odnosno slab odaziv zaposlenika Bilokalnika i Hartmanna da se uključe u rad društva.

FOTO Sonja Markić

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti