Mladi Kloštrani učit će o korištenju fondova Europske unije

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Udruga Meraki iz Kloštra Podravskog počela je provoditi projekt Mladi financiran sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Ukupna vrijednost projekta je 85.000 kuna, a provođenje će trajati 11 mjeseci. Raznim aktivnostima u projektu mladi će steći nova znanja i vještine o korištenju fondova Europske unije za ruralni razvoj i pisanje Erasmus+ projekata. Predviđeni su i treninzi za razvoj mekih vještina, predstavljanje aktivne politike zapošljavanja, pisanja životopisa te predavanje o demokratizaciji.

– Održano je prvo predavanje o demokratizaciji i predstavljene su mjere aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje čiji su ciljevi zapošljavanje, podizanje razine zapošljivosti te uvažavanje specifičnih potreba osoba u nepovoljnom položaju – kaže Katarina Ivišić, predsjednica Udruge Meraki.

Ustupila Katarina Ivišić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI