Mladi koprivnički atletičari osvojili naslov prvaka Hrvatske

Članovi Atletskog kluba Koprivnica nastupili su prošle subote na Prvenstvu Hrvatske za mlađe kadetkinje, mlađe kadete, kadetkinje i kadete u Čakovcu. Nastup na državnom obilježilo je rušenje osobnih rekorda te osvajanje zlatne medalje u štafeti.

Izvrsni su bili mlađi kadeti Koprivnice u štafetnoj utrci na 4×60 metara. Petar Slavinić, Luka Kolonić, Luka Kvaternik i Lukas Petrić postali su prvaci Hrvatske u konkurenciji osam štafeta s vremenom od 33,19 sekundi.

Zlatni koprivnički sprinteri // Foto: AK Koprivnica

Ivana Cenko je osvojila četvrto mjesto na 80 m prepone u konkurenciji mlađih kadetkinja s osobnim rekordom 13,38 sekundi. Nastupilo je 18 preponašica.

Dora Lovrinović je također bila četvrta na 400 m u konkurenciji mlađih kadetkinja s osobnim rekordom 1.03.08, a na 400 m još je nastupila i Mateja Cenko u ovoj disciplini i također istrčala osobni rekord 1.17,44. Nastupilo je 46 kadetkinja.

Jakov Jurić je osvojio četvrto mjesto u bacanju koplja u konkurenciji kadeta s osobnim rekordom 30,86 m.

Luka Kvaternik je osvojio četvrto mjesto u utrci na 60 m u konkurenciji mlađih kadeta s osobnim rekordom 8,66 sekundi.

Mladi koprivnički atletičari ostvarili su i niz drugih zapaženih rezultata.

FOTO: AK Koprivnica

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI